Match sportdetachering is er voor iedereen die op zoek is naar personeel in de sport. Wij zijn een landelijk opererende organisatie met een breed netwerk in de sport. Wij volgen de maatschappelijke ontwikkelingen in de sport op de voet en spelen hierop in. Inmiddels hebben wij een aanzienlijk bestand van goede kandidaten opgebouwd die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de sport.
 
Het streven om de juiste kandidaat te vinden passend bij uw vacature heeft bij ons prioriteit. Wij vinden het belangrijk dat we een goed beeld vormen van uw organisatie en wat voor type medewerker het beste bij uw organisatie zou passen. Aan de hand van door u verstrekte informatie kunnen wij u in contact brengen met geschikte kandidaten. Wij gaan hierbij uit van een persoonlijke maatwerkoplossing. We kijken samen met u waarin wij ondersteuning kunnen bieden.
 
Wij kunnen het gehele werving- en selectietraject voor u uit handen nemen maar ook het afnemen van onderdelen van het traject behoort tot de mogelijkheden. Dit alles tegen scherpe en heldere vooraf afgesproken tarieven.

Oosterhout in Beweging zeer te spreken over Match Sportdetachering

Moniek Loeffen (directeur) "Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning van MatchSportdetachering en het bereik wat onze vacature daarmee heeft opgeleverd. We hebben nog niet eerder meegemaakt dat we zoveel reacties ontvingen op een vacature. Dit waren er ruim 130 in amper 2 weken tijd!
Inmiddels hebben we enkele kandidaten uitgenodigd om een gymles te komen geven. Morgen hebben we een tweede (afrondend) gesprek met de best overgebleven kandidaat. Ik kan Match Sportdetachering van harte aanbevelen"